Καταγγελία για απόπειρα πνιγμού 4χρονου κοριτσιού από την μητέρα του

Σοκάρουν τα όσα κατήγγειλε εναντίον της πρώην συντρόφου του ένας πατέρας τριών παιδιών το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, προσκομίζοντας ως αποδεικτικό στοιχείο ένα βίντεο.

Σε αυτό, το οποίο έφερε στην δημοσιότητα το protothema.gr, φέρεται ότι έχει καταγραφεί η απόπειρα πνιγμού ενός 4χρονου κοριτσιού από την μητέρα του.

Συγκεκριμένα, στην έγγραφη καταγγελία του προς την Εισαγγελία ο πατέρας του παιδιού αναφέρει μεταξύ άλλων ότι  «στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται κακοποίηση και απόπειρα ανθρωποκτονίας (απόπειρα πνιγμού) της τέως συντρόφου μου κατά της ανήλικης κόρης της, ετών 4 που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 6χρονου ανήλικου τέκνου της».

Ο πρώην σύντροφος της εν λόγω γυναίκας, όπως αναφέρει στην καταγγελία του, είχε τοποθετήσει κάμερα στο διαμέρισμα στα Σεπόλια του διότι φοβόταν και για την υγεία του δικού του παιδιού, ηλικίας δυο ετών.

Διέμεναν όλοι μαζί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μέχρι τις 31/12/2020 όταν και λύθηκε το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει το ζευγάρι.

Όσον αφορά στο επίμαχο βίντεο, η μητέρα εισέρχεται στο δωμάτιο των παιδιών, αναζητώντας έναν αναπτήρα τον οποίο είχε ξεχάσει στο κρεβάτι της 4χρονης κόρης της. Το κοριτσάκι που είχε βρει τον αναπτήρα, ξεσπάει σε κλάματα εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς που δέχεται από την μητέρα της.

Της ζητάει σε έντονο ύφος να πάψει να κλαίει, την χαστουκίζει και όταν διαπιστώνει ότι το κοριτσάκι συνεχίζει να κλαίει, τότε βάζει το χέρι της στο στόμα της, πιέζοντας το για αρκετή ώρα. Το παιδί ξεσπάει σε λυγμούς, όμως η φωνούλα της δεν ακούγεται, ενώ τινάζει παράλληλα τα πόδια της για να απεγκλωβιστεί.

Δείτε παρακάτω το έγγραφο της καταγγελίας για το θέμα της κακοποίησης ανηλίκου

Για την κακοποιητική συμπεριφορά της μητέρας εις βάρος του ανήλικου τέκνου της, είχε ειδοποιήσει πρώτος τις αρμόδιες Αρχές ο γιατρός του Ιπποκράτειου, Νίκος Κουδούνης

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box