Καταγγελία για απλήρωτους στον δήμο Σουλίου

Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας με ανακοίνωση του καταγγέλλει την δημοτική αρχή του δήμου Σουλίου για την μη πληρωμή εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε την Δημοτική αρχή του Δήμου Σουλίου  γιατί αιφνίδια μας ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να πληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ Αρωγή του δήμου Σουλίου.

Οι αρμόδιοι γνωρίζουν το πρόβλημα που έχει προκύψει και αντί να δώσουν άμεση λύση – όπως έχουν υποσχεθεί – επιλέγουν να το «τρενάρουν» με καινούργιες  δικαιολογίες. Τους καταγγέλλουμε   για την αρνητική και εχθρική στάση τους προς τους εργαζόμενους του νομικού προσώπου ΑΡΩΓΗ.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, να αποδοκιμάσουμε την στάση της δημοτικής αρχής του δήμου Σουλίου, για άλλη μια φορά.
Αν οι εκπρόσωποι μιας Αρχής αντιμετωπίζουν και συμπεριφέρονται     κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά δίπλα τους, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τι είδους στάση κρατούν απέναντι στους συνδημότες τους. 

Τους ρωτάμε :
Πως θα μπορέσουν να επιβιώσουν αυτοί οι συνάδελφοι αλλά και οι οικογένειες τους;
Πως  θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους;
Η Δημοτική Αρχή έχει την ευθύνη και απαιτούμε να δώσει  τώρα λύση. Να πληρώσουν όλους τους συναδέλφους άμεσα.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ
Ο ΕΚΦΟΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ

       ΤΟ Δ.Σ.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box