Καταγγελία για άσχημες εικόνες σκουπιδιών στην Παραμυθιά

Με ανάρτηση της η Ανεξάρτητη Κίνηση για την κοινότητα Παραμυθιάς αναφέρεται σε μια πολύ άσχημη εικόνα με πεταμένα σκουπίδια. Η ανάρτηση:

Η επέλαση της επιδημίας του κορονοϊού έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να αποκτήσουμε νέα ενδιαφέροντα με θετικές ιδιότητες για την καθημερινότητα μας. Ένα από αυτά είναι και η επιστροφή στην φύση η οποία στον τόπο μας δείχνει το καλύτερο της πρόσωπο.
Δυστυχώς όμως οι ανεγκέφαλοι κατάφεραν και σε αυτόν τον τομέα να γίνουν τα λάθος πρότυπα και για πολλοστή φορά το κακό παράδειγμα.
Αφού γέμισαν οι πινακίδες και οι τοίχοι της Παραμυθιάς με αυτοκόλλητα και συνθήματα σειρά είχε το φυσικό κομμάτι της περιοχής. Μόνο που αυτή τη φορά έπρεπε να αφήσουν και σκουπίδια παντού γιατί έτσι γινόμαστε ‘’μάγκες’’.
Καταγγέλουμε την αδιαφορία και απαιτούμε οι υπαίτιοι-που δεν είναι πάντα τα παιδιά-να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες. Ως πότε θα εθελοτυφλούμε αγαπητοί συμπολίτες;

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box