Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τους δολοφόνους 2 λεπτά μετά την εκτέλεσή του

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τους δολοφόνους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το υλικό προέρχεται από κάμερα ασφαλείας, μόλις δύο λεπτά μετά την εκτέλεση του δημοσιογράφου και εξόφθαλμα διαφαίνεται ότι ο συνεπιβάτης κρατάει το όπλο ανάμεσα στον ίδιο και τον οδηγό της μηχανής.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών «σκανάρουν» συγκεκριμένους δρόμους που συνδέουν το άνω Καλαμάκι, δηλαδή την περιοχή του Αλίμου γύρω από το λόφο Πολιτισμού, με την παραλιακή λεωφόρο σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν κάποιο καρέ από κάμερα ασφαλείας που θα μπορούσε να προδώσει την ταυτότητα των δραστών και να ξεκλειδώσει τις έρευνες.

Ακόμα και σήμερα, πέντε 24ωρα μετά από το αποτρόπαιο έγκλημα, οι αστυνομικοί πήγαν στοχευμένα σε συγκεκριμένα σημεία και ζήτησαν υλικό.

Παράλληλα στο οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται το σπίτι του δημοσιογράφου σαρώνονται τα κινητά τηλέφωνα ενώ με ειδικές τεχνικές θα απομονωθούν τα κινητά τηλέφωνα που δεν ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής και δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά πρόσωπα. Η σάρωση θα γίνει και για τα 24ωρα που προηγήθηκαν της δολοφονίας.

πηγη ertnews.gr/newsit.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box