Καναλάκι: Με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα «Σεισμός – Στήσιμο Καταυλισμού»

Καναλάκι: Με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα «Σεισμός – Στήσιμο Καταυλισμού»
Με επιτυχία και άριστες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2016 στο Καναλάκι Δήμου Πάργας σημαντικό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Σεισμός – Στήσιμο Καταυλισμού»,διάρκειας 3 ωρών, που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλλακίου. Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ενθαρρυντική για τη συνέχεια του Σωματείου.
Ομιλητές ήταν : η κα Μπαστάκη Αθηνά (Γραμματέας Ε.Τ.Α.Κ. Καστοριάς) και ο κος Γερονίκος Τάσος (Υπεύθυνος εκπαιδεύσεων Ε.Τ.Α.Κ. Καστοριάς)
Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλλακίου Δήμου Πάργας ευχαριστεί θερμά το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς και τους Διασώστες – Εκπαιδευτές για την εθελοντική τους προσφορά και συγχαίρει όλους τους πολίτες που παρακολούθησαν το Σεμινάριο.
Η εκπαίδευση των εθελοντών με ενημερωτικά σεμινάρια και ασκήσεις συνεχίζεται! Όλοι χωράνε στον εθελοντισμό! Ελάτε μαζί μας. Εκ του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box