Καμπάνια για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από την ομάδα του Παύλου Γερουλάνου

Δράση με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από μέλη της ομάδας του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου.

Υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, μαζί με εθελοντές, συνομίλησαν με περαστικούς και τους ενημέρωσαν για τα ζητήματα που αφορούν την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+.

Ο Παύλος Γερουλάνος από την πρώτη στιγμή της καμπάνιας του μίλησε για μια Αθήνα δίκαιη που δεν θα αφήνει κανέναν άνθρωπο πίσω. Μια Αθήνα που σέβεται τα δικαιώματα όλων. Με βάση αυτήν την αρχή, η ομάδα του υποψήφιου δημάρχου συνομίλησε με πολίτες σχετικά με τις δεσμεύσεις του συνδυασμού απέναντι στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+, όπως ενίσχυση των δομών του Δήμου για στήριξη ατόμων ΛΟΑΤΚΙ+ και των οικογενειών τους, εκστρατείες ενημέρωσης για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας και των διακρίσεων, ένταξη της Αθήνας στο Rainbow City Network, δημιουργία δομής φιλοξενίας για την υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, στόχευση και ενίσχυση του ΛΟΑΤΚΙ+ τουρισμού.

60899614 2498172196860291 528062732939821056 n

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: