Καλαμάτα: Εκπαιδευτικά προγράμματα από το Λύκειο Ελληνίδων.

Στον εκθεσιακό χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας «Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια»( Σταδίου 64) συνεχίζονται για 3η συνεχή χρονιά για το σχολικό έτος 2019-2020 τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές τάξεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα προγράμματα για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση «Πολύχρωμοι θησαυροί από βαμβάκι και μαλλί» για μαθητές Β΄, Γ΄ Δημοτικού και «Πες μου τι φοράς να σου πω ποιος είσαι» για μαθητές Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Τα προγράμματα για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση «Τι τρέχει πίσω από τις προθήκες;» για μαθητές Γυμνασίου και «Μόδα είναι και γυρίζει» για μαθητές Λυκείου θα ξεκινήσουν την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

Τα προγράμματα θα υλοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως με τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς στο χώρο της έκθεσης για μεν τα δημοτικά σχολεία κάθε Τετάρτη στις 9:00 και στις 11:00 π.μ. για δε τα Γυμνάσια και Λύκεια κάθε δεύτερη Τρίτη στις 9:00 και στις 11:00 π.μ. χωρίς καμία επιβάρυνση για τους μαθητές πλέον των 2€ του μαθητικού εισιτηρίου στην έκθεση.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 18:30, οι υπεύθυνοι του μουσείου θα χαρούν να υποδεχτούν όσους εκπαιδευτικούς ενδιαφέρονται να το επισκεφτούν, να ενημερωθούν αναλυτικά και να προγραμματίσουν την επίσκεψη των τάξεών τους.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 27210 86923 – 86927 και στην ιστοσελίδα
.

www.ert.gr

Πηγή: ert.gr
Author:

Φιλάνθη Λάγιου
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: