Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανιψιά του για χρόνια και το ήθελε και σε… video

Ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη επί μια δεκαετία στα… χέρια του θείου της, δάσκαλο στο επάγγελμα και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης.

Οι περιγραφές της 28χρονης σήμερα κοπέλα κόβουν την ανάσα ακόμα και του πλέον ψύχραιμου αναγνώστη. Από τα εννέα της χρόνια έως και τα 19 της ο ίδιος ο αδελφός της μητέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά

Η 28χρονη, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τη δικογραφία κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον θείο της, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ασελγείς χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις ενώ την ανάγκαζε να παρακολουθεί ταινίες πορνό με ανήλικους και με το διεστραμμένο του μυαλό της ζητούσε να κάνουν αναπαράσταση των φρικιαστικών σκηνών.

Ο ανείπωτος εφιάλτης της κοπέλας δεν είχε όρια όπως όλα δείχνουν, καθώς όπως αναφέρει στη μήνυσή της, γινόταν παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με το σώμα και το πρόσωπό της κοπέλας ενώ κατά τις νυχτερινές του επισκέψεις στο δωμάτιό της τελούνταν γενετήσιες πράξεις ενάντια στη θέλησή της.

Ο 60χρονος συνελήφθη από την αστυνομία στις 10 Απριλίου μετά από έφοδο στο σπίτι του όπου εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών αρνούμενος τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Οι περιγραφές της κοπέλας για το μαρτύριο που περνούσε στα χέρια του άρρωστου θείου της ξεπερνούν κάθε όριο.

«Σε ηλικία 12 ετών μου επέβαλλε να παρακολουθώ δυο ή τρία βίντεο μεγάλης διάρκειας με πορνογραφικό υλικό και ο ίδιος κατά τον χρόνο αυτό απασχολούσε τη θεία μου, ώστε να μην γίνουν αντιληπτές οι δράσεις του. Κατόπιν επέστρεφε στο δωμάτιο προκειμένου να συζητήσουμε αυτά που είχα παρακολουθήσει και μου παρέδιδε ερωτικό βοήθημα και απαιτούσε να του δείξω αυτά που έμαθα».

Ο βιασμός της στα 13

Όπως αποκαλύπτει στη μήνυσή της η 28χρονη ο θείος της τη βίασε σε ηλικία 13 ετών

«Ενώ εγώ κοιμόμουν, εισήλθε στο δωμάτιό μου και θυμάμαι να ξυπνάω από τον πόνο χωρίς το παντελόνι της πιτζάμας μου και το εσώρουχό μου. Δεν σταμάτησα να αντιδρώ και να προσπαθώ να τον απωθήσω αλλά με τραβούσε πίσω στο κρεβάτι και με καθήλωνε στην προηγούμενη θέση, κρατώντας με δυνατά με το άλλο του χέρι χωρίς να έχω τη σωματική δύναμη να μετακινηθώ.

Κάποια στιγμή σταμάτησε και επέστρεψε στο δωματιό του. Αμέσως ντύθηκα και ξεκίνησα πάλι να κλαίω ενώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς ένιωθα πόνο, αηδία και ντροπή. Αναρωτιόμουν γιατί μου συνέβη αυτό και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα κλαίγοντας και το επόμενο πρωί με ξύπνησε ο μηνυόμενος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο» αναφέρει η άτυχη κοπέλα στη μήνυσή της και συνεχίζει με τις εξής ανατριχιαστικές περιγραφές:

«Εξακολουθούσε να μου επιβάλλει την παρακολούθηση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου, στο οποίο συμμετείχαν ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα. Μου επέβαλλε να αφαιρώ τα ρούχα και τα εσώρουχά μου, με τοποθετούσε στην ίδια θέση με τα ανήλικα κορίτσια στις ταινίες που είχα παρακολουθήσει και προέβαινε σε πλήρη αναπαράσταση αυτών… Ταυτόχρονα μου επέβαλλε να υποκρίνομαι ότι απολαμβάνω τις πράξεις του και να αναπαριστώ τις φωνές των συμμετεχόντων στις ταινίες. Λόγω της απόλυτης χειραγώγησής μου από τον μηνυόμενο, συνέχισα να ανέχομαι τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος μου καθώς επέμενε ότι όλα γίνονται για το καλό μου παρά το γεγονός ότι η ίδια υπέφερα ψυχολογικά και σωματικά».

Πορνό με ερωτικά βοηθήματα σε live streaming

Το μαρτύριο της κοπέλας διήρκεσε αρκετά χρόνια και όπως η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, ο μηνυόμενος αποπειράθηκε να την πείσει να προβεί σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.

«Αποπειράθηκε ουκ ολίγες φορές να με πείσει να προβώ σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού. Με παρότρυνε ματαίως να εκδίδομαι έναντι ανταλλάγματος και προσπαθούσε να με πείσει λέγοντας ότι μπορώ να προσεγγίζω πελάτες μέσω διαδικτύου και να βγάλω λεφτά από το σώμα μου κάνοντας τη βίζιτα σε σπίτια πλουσίων και δικηγόρων. Σε περιπτώσεις που βρισκόμασταν με την υπόλοιπη οικογένειά μου, παρίστανε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Έως και την ηλικία των 27 ετών αδυνατούσα να αντιληφθώ το μέγεθος της κακοποίησης σε βάρος μου από την ηλικία των 9 έως και τα 19 μου έτη. Η συναναστροφή μου με τα παιδιά λόγω του επαγγέλματός μου, η απόφαση να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και η επικινδυνότητα αυτού του ανθρώπου ως διευθυντή σε δημοτικό σχολείο, με ώθησαν στην κατάθεση της παρούσας μήνυσης σε βάρος του».

Αποτρόπαιο υλικό με νεαρά κορίτσια

Οι δικηγόροι της 28χρονης γυναίκας, Αλέξης Στεφανάκης και Ευαγγελίνα Κιρμιζάκη τονίζουν στο Πρώτο Θέμα (protothema.gr) πως το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στα χέρια του κατηγορούμενου απεικονίζονται πολύ νεαρά κορίτσια και είναι αποτρόπαιο.

«Το υλικό που βρέθηκε στα χέρια του κατηγορούμενου πιστοποιεί κάθε λέξη της μήνυσης του θύματος. Το υλικό αυτό, είναι πραγματικά αποτρόπαιο γιατί έχουμε πολλές φωτογραφίες, πορνογραφικό υλικό που ήταν για τη δική του απόλαυση και στο οποίο απεικονίζονται πολύ νεαρά κορίτσια. Έχουμε πλήθος φωτογραφιών, κάμερες στημένες σε ένα δωμάτιο όπου έβαζε το θύμα να προβαίνει σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα. Είναι καθαρά σοκαριστικό.

«Ομολογώ ότι μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος αυτός να μην έχει προφυλακιστεί δεδομένου του γεγονότος ότι είναι διευθυντής ενός δημοτικού σχολείου. Και αναρρωτιέμαι αν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι επικίνδυνος για τα παιδιά, τότε ποιος είναι; Οι ανακριτικές αρχές έχουν όλο το απαραίτητο υλικό όπου πιστοποιούν την επικινδυνότητά του», λένε οι δικηγόροι της 28χρονης, Αλέξης Στεφανάκης και Ευαγγελίνα Κιρμιζάκη.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box