Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Νεκρός βοσκός στην Εύβοια

Τραγικός επίλογος για τον αγνοούμενο βοσκό στην Εύβοια. Η κακοκαιρία “Μπάλλος” αφήνει πίσω της και έναν νεκρό. Σύμφωνα με το evima.gr, ο 69χρονος εντοπίστηκε νεκρός από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Όπως αναφέρει στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων δυστυχώς ο 69χρονος βοσκός είναι νεκρός και εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι.

Ο άνδρας σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε σε κοίτη ρέματος και μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε κατεστραμμένο.

Νωρίτερα είχαν βρεθεί κομμάτια του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Ο άνδρας είχε καλέσει για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού με 15 πυροσβέστες και πέντε οχήματα, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.

Στην επιχείρηση των αρχών συνέδραμαν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

πηγη enikos.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box