Κακλαμάνης για Φουρθιώτη: Ορθώς έφερε το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Υπέρ της διερεύνησης του θέματος που έχει προκύψει μετά τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Βρούτσης στην εφημερίδα «Documento» για τον Μένιο Φουρθιώτη τάχθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Νικήτας Κακλαμάνης σε ό,τι αφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει μετά τις αποκαλύψεις του Γιάννη Βρούτση στην εφημερίδα «Documento» για τον Μένιο Φουρθιώτη, αλλά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τη φύλαξη που φέρεται να του παρείχε η Αστυνομία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε πως «ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα στη Βουλή», ενώ επεσήμανε πως θα περιμένει και ο ίδιος την απάντηση του αρμόδιου υπουργού, του κ. Χρυσοχοΐδη, για τη φύλαξη που φέρεται να του παρείχε η Αστυνομία.

«Εγώ πάντως από το ‘90 που είμαι βουλευτής δεν το έχω ξαναδεί αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ακόμα ότι είτε αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελέας, είτε με πρωτοβουλία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διερευνηθούν και οι καταγγελίες που αφορούν στο πρόγραμμα Συν-Εργασία.

πηγη ieidiseis.gr/

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box