Καθαρισμός της παραλίας του Δρεπάνου από εθελοντές

7 Ιουνίου 2019 το απόγευμα στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας, μια μικρή ομάδα (δυστυχώς) εθελοντών, απέδειξε ότι με συλλογική δουλειά όλα γίνονται. Δέκα εθελοντές από τους οποίους 5 ήταν παιδιά μάζεψαν συνολικά σε 1.3 χλμ παραλίας 15 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών. Η παιδεία μας δυστυχώς ήταν εμφανή σε όλη την παραλία, καθώς παγωτά, άπειροι καφέδες με τα μπουκαλάκια νερό και αρκετές μπύρες ήταν διασκορπισμένα σε όλο το μήκος και πλάτος της παραλίας!! Θα συνεχιστεί η προσπάθεια από την Εθελοντική Ομάδα Ηγουμενιτσας περιμένοντας βέβαια και την αντίδραση των αρχών. Έχουν μπει κάποιοι νέοι κάδοι από τον ΟΛΗΓ αλλά έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, χρειάζονται και άλλοι, όπως και πολλοί μικροί κατά μήκος της παραλίας.
Σας περιμένουμε στην επόμενη προσπάθεια να καθαρίσουμε την παραλία μας θα ανακοινωθεί σύντομα ημερομηνία και ώρα!!Εθελοντική Ομάδα Ηγουμενιτσαςhttps://www.facebook.com/doroigoum/

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box