Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κάτσης σε Παπαρούνα: Λάθος μήνυμα στην κοινωνία

Σε ανάρτηση του στο facebook ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης αναφέρθηκε στην ομιλία του Παύλου Παπαρούνα η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες. Ο Κάτσης τονίζει ότι δίνεται λάθος μήνυμα στην κοινωνία και η προσωπική ατζέντα δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Αναλυτικά ο Μάριος Κάτσης έγραψε:

Αντί απάντησης:

Τούτη την ώρα, τη στιγμή που η κοινωνία υποφέρει από την υγειονομική και οικονομική κρίση και την καταστροφική διαχείρισή της από μια επικίνδυνη κυβέρνηση, αυτή της ΝΔ, διαπράττει μέγα λάθος, όποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δημοσιοποιεί προσωπικές πικρίες και αναπαράγει αυτοαναφορική εσωστρέφεια μικροπολιτικής φύσης, στρεφόμενος, ουσιαστικά κατά πάντων, στον πολιτικό του χώρο.

Δίνει λάθος μήνυμα στην κοινωνία και προσβάλλει το 32% που μας εμπιστεύτηκε. Η προσωπική ατζέντα του καθενός, δε μπορεί να μπαίνει πάνω από την υπεράσπιση των συμφερόντων της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Οι εν λόγω απόψεις, κατατέθηκαν στα όργανα του κόμματος, στο διάλογο που διεξήχθη κατά τις διαδικασίες εκλογής της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσπρωτίας, όπου δόθηκαν απαντήσεις για όλα και ταυτόχρονα αποδοκιμάστηκαν από το σώμα μαζί με όποιον τις εξέφρασε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και στη Θεσπρωτία μεγαλώνει, με πολλά και νέα μέλη, ανασυγκροτείται, μετασχηματίζεται και προχωρά, ώστε να είναι έτοιμος να αναλάβει ξανά τις ευθύνες της χώρας, από μια αποτυχημένη και επικίνδυνη κυβέρνηση.