Κάλεσμα Αμαζόνων για δοκιμαστικά νέων ποδοσφαιριστριών – Ευχαριστήρια επιστολή Περετζούκα

Κάλεσμα Αμαζόνων για δοκιμαστικά νέων ποδοσφαιριστριών – Ευχαριστήρια επιστολή Περετζούκα

Ανακοίνωση: η γυναικεία ομάδα Αμαζόνες Θεσπρωτίας καλεί  όλες τις νέες που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο , να δηλώσουν συμμετοχή στα δοκιμαστικά της ομάδας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί η κάθε ενδιαφερόμενη να επικοινωνήσει  με τον υπεύθυνο τής ομάδας Ιερέα Γκέλια Αρσένιο (6949365687), η ομάδα αγωνίζεται στην Β κατηγορία.
Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Σωτήρης Περετζούκας με αφορμή την επανεκλογή του στην προεδρία έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

  • Οι εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10/06 /2018 για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικών Ποδοσφαίρου Οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας Β Εθνικής κατηγορίας που είχαν επιτυχία, με την συμμετοχή των γονέων και μελών του συλλόγου μας.
  • Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους έκαναν τον κόπο να έρθουμε και να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών που με ανέδειξε με πλειοψηφία ως πρόεδρο του Δ.Σ.. για πέμπτη συνεχή φορά.
  • Δίνουν σε μένα, στο νέο Δ.Σ. και στις αθλήτριες, το κουράγιο για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των κοριτσιών.
    είχαμε την είσοδο τριών νέων προσώπων στο δ.σ.

Στο νέο Δ.Σ. είχαμε την είσοδο τριών νέων προσώπων. 

Το νέο  Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Περετζούκας Σωτήριος
Αντιπρόεδρος: Γκέλιας  Αρσένιος
Γεν. Γραμματέας: Δημητρίου Χριστόφορος
Ταμίας: Σάσσης Χρήστος
Γεν.  Αρχηγός: Μπεράτης  Χρήστος
Έφορος Υλικού: Θάνου Νικολέτα
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & ΕΠΣΘ: Παππάς Παναγιώτης

Σωτήριος Περετζούκας
Πρόεδρος Α.Σ.Γ.Π. Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box