Βοηθήστε μας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με τις κυριότερες ειδήσεις. Κεράστε μας έναν καφέ - κάντε μια δωρεά

Ιωάννινα: Συνάντηση του δημάρχου Θωμά Μπέγκα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη

Ιωάννινα: Συνάντηση του δημάρχου Θωμά Μπέγκα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη παρουσία και του βουλευτή Ιωαννίνων, Γιάννη Στέφου, είχαν στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Παντελής Κολόκας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία προγραμματίστηκε μετά την επίσκεψη του κ. Βασιλειάδη στα Γιάννενα προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας, ήταν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή καθώς και οι προτάσεις του Δήμου Ιωαννιτών σε θέματα αθλητισμού ενόψει και του Περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου για την Ήπειρο το οποίο θα γίνει στις 23 και 24 Οκτωβρίου στα Γιάννενα.
Ο κ. Μπέγκας τόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού με μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν ήδη γίνει καθώς κι άλλων έργων που προγραμματίζει να γίνουν στο επόμενο χρονικό διάστημα, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει και η βοήθεια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την ολοκλήρωση ορισμένων εξ’ αυτών.
Παράλληλα σημείωσε και τις αναπτυξιακές προοπτικές που μπορούν να προσδώσουν στα Γιάννενα, τόσο η αναβάθμιση των υφιστάμενων όσο και η δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, με τον κ. Βασιλειάδη να συμφωνεί αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο συγκεκριμένων εξαγγελιών κατά τη διάρκεια του αναπτυξιακού συνεδρίου.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: