Ιωάννινα: Με επιτυχία η εκδήλωση από το κέντρο Στήριξης ΚΑΛΟ

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κ.ΑΛ.Ο., από το Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη “ICSD” (στην Δημ. Χατζή 13, Αμπελόκηποι Ιωάννινα) – το οποίο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020διοργανώθηκε με επιτυχία η χθεσινή εκδήλωση στο χώρο του Κέντρου Στήριξης ΚΑΛΟ– Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Η εκδήλωση απευθυνόταν στα μέλη των επιχειρήσεων με κοινωνικό πρόσημο που εδρεύουν στην Περιφέρεια Ηπείρου και είχε ως στόχο τη δικτύωση των υφιστάμενων επιχειρήσεων και τη διάδοση της ιδέας ΚΑΛΟ.

Συμμετείχαν τόσο φυσικά πρόσωπα και ομάδες επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον Κλάδο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, όσο και εκπρόσωποι επιχειρήσεων της ΚΑΛΟ. Ενδεικτικά συμμετείχαν: «ΣΥΝ-ΘΕΤΩ ΚΟΙΝΣΕΠ», «ΣΧΗΜΑ ΚΟΙΝΣΕΠ», «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ», «ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΗ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΟΙΝΣΕΠ», «ICSD», «ΙΜΙ ΚΟΙΝΣΕΠ», «ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΚΟΙΝΣΕΠ», «ΖΑΓΟΡΙ ΚΟΙΝΣΕΠ», «ΚΟΙΝΣΕΠ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ», «TERRA SENSITIVE ΚΟΙΝΣΕΠ», «ΚΟΙΣΠΕ ΘΥΑΜΙΣ», «THEROS ΚΟΙΝΣΕΠ», «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΙΝΣΕΠ».

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ιδιαίτερα εκείνους που χρειάστηκε να ταξιδέψουν ώστε να παρευρεθούν στην χθεσινή εκδήλωση του Κέντρου Στήριξης ΚΑΛΟ.

Από τις πρώτες μας εκδηλώσεις, καταγράφεται μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και επιπλέον αποτυπώνεται η ανάγκη στήριξης και καθοδήγησης που χρειάζονται οι κοινωνικές επιχειρήσεις.

Το κέντρο στήριξης ΠΕ Ιωαννίνων, έχει σχεδιάσει και θα υλοποιήσει στο άμεσο προσεχώς διάστημα και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις, σε επίπεδο Δήμων και Περιφέρειας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη “ICSD”

Πανακούλιας Στέφανος

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box