Ιωάννινα: Γιορτή της μέλισσας, από τις μελισσοκομικές επιχειρήσεις Μπατσή

Ιωάννινα: Γιορτή της μέλισσας, από τις μελισσοκομικές επιχειρήσεις Μπατσή
Στις μελισσοκομικές επιχειρήσεις Οικογένειας Μπατσή που βρίσκονται στην αγροτική περιοχή του Δημοτικού διαμερίσματος Κάτσικας Ιωαννίνων  στις 7 Αυγούστου
 07/08/2018 ημέρα Τρίτη.
 Όπως κάθε  χρόνο έτσι και φετος στις 7 Αυγούστου το κέντρο μελισσοκομίας Αφων Μπατσή διοργανώνει στο κτήμα τους στις μελισσοκομικές εγκαταστάσεις όπου βρίσκεται το ομώνυμο εκκλησάκι αφιερωμένο στους προστατες της μελισσοκομιας Αγίους,
 Νικάνορα τον Θαυματουργο,
 και Φιλάρετο τον Ελεήμονα,
 Ιερά Πανήγυρη και γιορτή Μελισσοκομίας.
Το κέντρο ανοίγει τις πόρτες του στους φίλους της μέλισσας και της επιχείρησης στους μελισσοκόμους και στους πιστους και τους ξεναγεί στις προτυπες συγχρονες εγκαταστασεις του κόσμου της μέλισσας.
Μετά την καθιερωμένη Θεία λειτουργία και αρτοκλασία οι παρευρισκόμενοι καθονται στην τράπεζα  και τους προσφέρεται και  γεύονται φρέσκους ζεστούς λουκουμάδες που ετοιμάζονται εκείνη την στιγμη με πλούσιο   άριστο μέλι που παράγεται από τις μέλισσες της επιχείρησης.
 Η εκδήλωση έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 10 χρόνια και υπογραμμίζει την καινοτόμα δραστηριότητα της επιχείρησης σε όλη την Ευρώπη.
Σας προσκαλούμε όλους με αγάπη να τιμήσετε και γνωρίσετε από κοντά την δραστηριότητα της τοπικής αυτής και μοναδικής στο είδος της επιχείρησης.
 Περισσότερες πληροφορίες για την καινοτόμα επιχείρηση της οικογένειας Μπατσή, στην ιστοσελίδα της επιχείρησης:
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΛΟΥΣ.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box