Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ιστορική νίκη για την ΚΑΕ Παραμυθιάς 64-51 την Νίκαια (βίντεο)

Σε ένα γεμάτο ΔΑΚ Παραμυθιάς, η ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε την Νίκαια 2012 σε ένα ιστορικό πρώτο εντός έδρας αγώνα στις εθνικές κατηγορίες.

Μια Παραμυθιά που εμφανίστηκε έτοιμη και ήταν αφοσιωμένη για 40′ καταφέρνοντας να κερδίσει το παιχνίδι, έχοντας περάσει μπροστά και με διάφορες της τάξη των 20 πόντων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό, με σκληρές άμυνες και κοντά στο σκορ, η Νίκαια ακολουθούσε στο ματς και δεν άφηνε την Παραμυθιά να ξεφύγει, που με τον ενθουσιασμό και την ώθηση του κόσμου δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο, ενδεικτικό το μηδέν παθητικό (!) των “πράσινων” για 5 ολόκληρα λεπτά, το σημείο δηλαδή που οι γηπεδούχοι “πήραν τον αέρα” του παιχνιδιού και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό.

Εκπληκτικός Χάιδος με 25 πόντους, μπροστάρης της προσπάθειας της ομάδας του, με τους Κατσίβελο, Μάλλιο και Ψιλοδημητρακόπουλο άξιους συμπαραστάτες.

Τελικό σκορ το 64-51 .

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 36-25, 52-31, 64-51 .

Διαιτητές: Κάννης-Πλιάκος . Παραμυθιά (Μπάθας): Χάιδος 25(3), Ψιλοδημητρακόπουλος 8, Μάλλιος 10, Τάχιας Αρ., Σωτηρίου 2, Κατσίβελος 13(3), Βάτσιος, Krypci 6, Κωσταράς, Τσιρώνης .

Νίκαια Λάρισας (Μπελαλίδης): Καραδήμας 23, Μουράτης 4(1), Κουραμάς 4, Σιμόπουλος 5, Σιαμέτης, Μοσχόπουλος 5(1), Χασιώτης, Χήρας, Παπαδόπουλος Φιλιππόπουλος 10.

Δείτε τι δήλωσαν οι προπονητές:

Βίντεο Δονάτος Κωσταράς

Φωτογραφία Λευτέρης Τζώρτζης