Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Μουζουράκη: Τον έπιασα από τον λαιμό – Θα τον έδερνα… με κρατούσαν

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος”, για ένα περιστατικό με τον Πάνο Μουζουράκη πριν από κάποια χρόνια. “Οι Άγαμοι Θύται, δεν είναι ένα δεν είναι συνεταιρικό σχήμα με την έννοια ότι ψηφίζουμε και τα λοιπά. Τους είπα δεν είναι “μαγαζάκι”, είναι ιδέα. Πρέπει να υπηρετούμε μια ιδέα, και καλώς κακώς την αισθητική ιδέα την έχω εγώ. Δεν υπάρχουν αυτοσχεδιασμοί” τόνισε. “Αυτό που βλέπει ο κόσμος με αυτοσχεδιασμούς χαβαλέ είναι απολύτως σχεδιασμένο” πρόσθεσε.

Αποκάλυψε ότι όταν ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να κάνει κάτι δικό του, υπήρξαν θέματα.

«Όσοι το κάνουν κόντεψα να τους πνίξω… Ο Πάνος Μουζουράκης ήθελε να πει κάτι και του λέω“εδώ δεν κάνεις και δεν λες τίποτα και παίζεις με αυτό τον τρόπο”. Βέβαια ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Αυτό έγινε πριν 5-6 χρόνια και ήταν και μαζί μας και ο αγαπημένος μου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ήταν και οι δύο guest. Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα από τον λαιμό. Θα τον έδερνα… με κρατούσαν. Μα, μου λέει, να εκφραστώ… Του λέω όχι, εδώ υπογράφουν άνθρωποι κείμενα, θα κάνεις ακριβώς αυτό που είπαμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Η δουλειά είναι μια παρτιτούρα. Πες ότι είμαστε ορχήστρα, θα παίζει ο καθένας ότι θέλει;» περιέγραψε.

enikos.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: