Ιερέας αγιάζει περιπολικό και αστυνομικούς έξω από την εκκλησία

Εντός των ναών, με μάσκες και αποστάσεις. Εκτός των ναών με ουρές και… περιπολικά για τα Θεοφάνεια. Ιερέας στη Θεσσαλονίκη βγήκε από τον ναό για να αγιάσει τους αστυνομικούς.

Σίγουρα ήταν ένας τελείως διαφορετικός ο φετινός εορτασμός των Θεοφανείων. Ξεχωριστός από κάθε άλλη χρονιά. Μετά από ένα μπρα – ντε – φερ εκκλησίας – Πολιτείας, ιερείς και πιστοί προσήλθαν στους ναούς και τήρησαν -σε μεγάλο βαθμό- τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, παρά την απαγόρευση.

Εντός των ναών, με μάσκες και αποστάσεις. Εκτός των ναών με ουρές και… περιπολικά. Και αυτή η εικόνα της αστυνομίας έξω από τους ναούς, δεν είναι μεν πρωτόγνωρη αλλά είναι ιδιαίτερη. Πόσω μάλλον όταν το τελετουργικό της σημερινής ημέρας των Θεοφανείων με τον αγιασμό των πιστών, μεταφέρθηκε εκτός των πυλών των ναών, από έναν ιερέα στη Θεσσαλονίκη. Ο κληρικός βρήκε με τον αγιασμό στα χέρια και πλησίασε τα περιπολικά.

Οι άνδρες της αστυνομίας βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους, έκαναν τον σταυρό τους, έσκυψαν το κεφάλι και ο ιερέας τους άγιασε…

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box