Θωμάς Πιτούλης: Το αποτύπωμα που έχουμε αφήσει στη Θεσπρωτία είναι θετικό

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης παραχώρησε συνέντευξη στο ειδικό τεύχος του περιοδικού Step. Η συνέντευξη έχει ως εξής:

Στον περιορισμένο χώρο ενός περιοδικού κ. Πιτούλη,  επικοινωνούμε για πρώτη φορά ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου. Πως πήρατε την απόφαση μετά από τόσα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση να ξαναδιεκδικήσετε όχι μόνο την στήριξη αλλά και τον σταυρό των Θεσπρωτών;

Το 2011 εν μέσω της κρίσης ξεκινήσαμε με τον Αλέκο Καχριμάνη ως Περιφερειακή Αρχή  μια σοβαρή προσπάθεια για την ανάταξη της Ηπείρου. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες.  Τα αποτελέσματα σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου  σαν σύνολο ήταν  ορατά και χειροπιαστά και το 2014 οι Ηπειρώτες και οι Ηπειρώτισσες μας εξέλεξαν για μια θητεία ακόμη από την πρώτη Κυριακή. Οι Ηπειρώτες δεν ζήτησαν από εμάς θαύματα  ούτε εμείς τάξαμε  ότι θα λύσουμε  όλα τα προβλήματα τους.  Τα θέματα που χειριστήκαμε είναι αρμοδιότητάς μας,  μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, Νομικό, γραφειοκρατικό, χρηματοδοτικό  και  μνημονικό, λόγω αδυναμίας της Ελλάδος να ανταπεξέλθει στις δανειακές της υποχρεώσεις. Η Ήπειρος και η Θεσπρωτία άλλαξαν και θα συνεχίσουν να αλλάζουν. Πάντα προς το καλύτερο.  Έχουμε χρέος  στους δύσκολους αυτούς καιρούς, να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους Ηπειρώτες  και κυρίως  κοντά στους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής,  κάθε ώρα και κάθε στιγμή. Η προσπάθειά μας αυτή πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Βασικός λόγος της επιλογής μου για συστράτευση με τον Αλέκο Καχριμάνη αλλά και με διεκδίκηση του σταυρού.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Step-politiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: