Θρίλερ με “τσιμεντωμένο” πτώμα

Ένα πτώμα βρέθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί σε σπίτι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παρατήρησαν σε κάποιο σημείο το τσιμέντο να έχει διαφορετικό χρώμα και αυτό τους κίνησε την περιέργεια. Αφού έσκαψαν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο συγκεκριμένο οίκημα έμενε πριν από καιρό ο σύντροφος της 42χρονης Ρουμάνας, η οποία αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει φύγει εδώ και καιρό για τη Ρουμανία.

Έτσι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και αγνοείται από τις αρχές του 2021.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Κυπαρισσίας ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Η εξαφάνιση της 42χρονης στην Κυπαρισσία

Η 42χρονη Ghius Monicaεξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο από το σπίτι της στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Η «Γραμμή Ζωής» ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της Τρίτης 1 Ιουνίου και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το Silver Alert με στόχο την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

εξαφανιση

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ – gargalianoionline.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box