Θολό το νερό στην Γλυκή λένε οι κάτοικοι – “Λόγω απoσυγχρονισμού της γεώτρησης, το λύσαμε το πρόβλημα” λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Θολό το νερό στην Γλυκή λένε οι κάτοικοι – “Λόγω απoσυγχρονισμού της γεώτρησης, το λύσαμε το πρόβλημα” λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της Γλυκής το νερό της ύδρευσης από τις πηγές Άμπουλα έφτανε στα σπίτια τους θολό, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν για την ποιότητα του. Το periodikostep.gr επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θεόδωρο Μπάτση ο οποίος μας είπε ότι πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα το οποίο οφείλονταν στον απoσυγχρονισμό της γεώτρησης, λόγω της χαμηλής στάθμης του νερού και το οποίο διορθώθηκε, έτσι τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Κατά τα άλλα ο δήμος Σουλίου κάνει έκκληση στους κατοίκους να μην σπαταλάν το πόσιμο νερό διότι λόγω παρατεταμένης ανομβρίας και υπερκατανάλωσης υπάρχει έλλειψη νερού. Μάλιστα με ανακοίνωση του ο δήμος προειδοποιεί ότι στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο ( Απόφαση 254/2011 του Δ.Σ Άρθρο:2 Παρ:5 του Κανονισμού ύδρευσης του Δήμου Σουλίου).
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή σοβαρά προβλήματα και μόνο στο Γαρδίκι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box