Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Μετά το rapid test και το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας, Δονάτος Μαρτίνης, βγήκε θετικό.
Το αποτέλεσμα το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο οποίος ανάρτησε στην σελίδα του τα εξής:

Σήμερα βγήκε το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ, που διενεργήθηκε στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης επαφών επιβεβαιωμένου κρούσματος και ήταν θετικό.

Παρά την χρήση μάσκας, την αποφυγή συνωστισμού και την τήρηση των λοιπών μέτρων, μια άτυχη στιγμή έφερε τo ανωτέρω αποτέλεσμα.Αναρρώνω σπίτι μου βιώνοντας την εμπειρία του απρόβλεπτου Covid19 και περιμένω να ολοκληρωθεί ο κύκλος των 10 ημερών, αισιοδοξώντας ότι τα συμπτώματα θα παραμείνουν ήπια.

Εξυπακούεται, ότι το κτηνιατρείο μου θα παραμείνει κλειστό όσο χρειαστεί, ενώ θα γίνει και η προβλεπόμενη απολύμανση των χώρων του.

Σε ότι αφορά τα καθήκοντα μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, αυτά θα υλοποιούνται με την χρήση της τηλεδιάσκεψης.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box