Θετική απόκριση σε αίτημα του συλλόγου στήριξης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας προς το νοσοκομείο Ιωαννίνων

Θετική απόκριση σε αίτημα του συλλόγου στήριξης ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας προς το νοσοκομείο Ιωαννίνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, τα μέλη του ΔΣ Βασίλειος Γεώργος Πρόεδρος, Αγλαϊα Παπαζώη Γραμματέας και Σπύρος Μπέης μέλος του ΔΣ, επισκευθήκαμε τον Διοικητή του Πενεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κο Β. Τσίκαρης, με κύριο αίτημά μας την τοποθέτηση στην Νευρολογική κλινική του Νοσοκομείου μιας ή δυο νοσοκόμων οι οποίοι θα ασχολούνται αποκλειστικά με πάσχοντες με σκλήρυνση κατά πλάκας ( εισιτήριο, φλεβοκαθετήρα, λήψη αίματος και εξιτήριο ασθενούς).
Ο κος Β. Τσίκαρης αφού κάλεσε την Διευθύντρια Νοσηλευτικής, άμεσα επιλύθηκε του θέματος και πήραμε την διαβεβαίωση ότι το αίτημά μας τακτοποιήθηκε.
Ακόμα, ο κος Τσίκαρης μας ενημέρωσε για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε σύντομα οι ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας να έχουν εύκολη πρόσβαση στα ραντεβού για τον μαγνητικό τομογράφο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ ΑΓΛΑΪΑ ΠΑΠΑΖΩΗ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: