Θεσπρωτία: Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας συγχαίρει τον πρόεδρο του ΟΛΗΓ

Θεσπρωτία: Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας συγχαίρει τον πρόεδρο του ΟΛΗΓ

Αξιότιμε κε Πρόεδρε.
Με την λήψη απόφασης και δημοσίευσή της σε ΦΕΚ για την μετατροπή του Αλιευτικού Καταφυγίου Συβότων σε Τουριστικό, είναι πλέον εμφανέστατο ότι υφίσταται όραμα και ορθός προγραμματισμός, που τηρείται, για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Θεσπρωτίας από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε..
Η υλοποίηση νέων εργασιών βελτίωσης του τουριστικού καταφυγίου Συβότων και η δέσμευσή σας για την ανάληψη ανάλογων αποφάσεων και για τα καταφύγια Πλαταριάς και Σαγιάδας, στοχεύοντας στην τελική αδειοδότηση της Μαρίνας Ηγουμενίτσας, αποδεικνύουν την θέληση του φορέα σας για την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του τουριστικού μας προϊόντος και είναι ένα έργο που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο πρόσωπό σας κε Πρόεδρε συγχαίροντάς σας για τις πολύπλευρες δράσεις και ενέργειες που αναλαμβάνετε.
Συνδυάζοντάς το δε με τις δράσεις αποτελμάτωσης και υλοποίησης του Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας, που με την σειρά τους (Τουριστικά Καταφύγια – Μαρίνα Ηγουμενίτσας – ΕΚΕΘ) αναμένεται να επιδράσουν θετικότατα στην αύξηση των θέσεων εργασίας αλλά και στην ενίσχυση της υπάρχουσας επιχειρηματικής κοινότητας και την δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών στον τόπο μας, η απόδοση των ευσήμων στον Οργανισμό και ιδιαίτερα σε σας είναι αν μη τι άλλο το ελάχιστο εκ μέρους μας.
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στηρίζει τις ενέργειες και προσπάθειες του ΟΛΗΓ ΑΕ για την βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος της επιχειρηματικής κοινότητας και δηλώνει παρών σε όποια προσπάθεια κληθεί να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Αλέξανδρος Πάσχος

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: