Θεσπρωτία: στις 3 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός των ΑΜΑΖΟΝΩΝ – Η ομάδα θέλει την στήριξη μας

Θεσπρωτία: στις 3 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός των ΑΜΑΖΟΝΩΝ – Η ομάδα θέλει την στήριξη μας

Θεσπρωτία: στις 3 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός των ΑΜΑΖΟΝΩΝ – Η ομάδα θέλει την στήριξη μας. Το διοικητικό συμβούλιο των Αμαζόνων 2008 Θεσπρωτίας ανακοινώνει ότι: οι προπονήσεις ορίστηκαν για τις 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο Παραμυθιάς “49 Προκρίτων”. Θα προηγηθεί αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018 όπου η ομάδα θα αγωνιστεί στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Όμως όπως έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”, δηλαδή δεν φτάνει  ο αγιασμός για να καταφέρει η ομάδα να συμμετάσχει στην Β΄ εθνική κατηγορία αλλά χρειάζεται και την έμπρακτη υποστήριξη από όλους μας. Τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα και η επιδότηση από την ΕΠΟ σαφώς δεν επαρκεί. Είναι τιμή για την Θεσπρωτία να έχει ποδοσφαιρική ομάδα στην Β΄ εθνική κατηγορία αλλά δεν μπορεί οικονομικά να στηριχθεί από 1-2 ανθρώπους. Οπότε όσοι έχουν την δυνατότητα ας συνδράμουν οικονομικώς την ομάδα. Ακόμα και με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας αξίας 10 ευρώ μπορεί κάποιος να συμβάλλει. Αλλά θα είναι τιμή και για χορηγούς να στηρίξουν την ομάδα.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: