Θεσπρωτία: Παραδοσιακός Γάμος στο Καστρί

Θεσπρωτία: Παραδοσιακός Γάμος στο Καστρί
Για άλλη μια χρονιά, Καθαρά Δευτέρα, αναβίωσε στο Καστρί Θεσπρωτίας ο παραδοσιακός γάμος. Ο καιρός ήταν καλός και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει το δρώμενο. Παρόντες ήταν και επίσημοι: οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Γκίκας και κ. Λώλης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δονάτος Μαρτίνης, ο δημοτικός σύμβουλος και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστρίου-Μαυρουδίου-Αγίου Βλασίου «Η Τιτάνη», Βαγγέλης Μυριούνης

οι προέδροι ΤΚ Μαυρουδίου Σπυρίδης Θωμάς, Καστρίου Τσούτσης Θωμάς και  Αγίου Βλάση ο εκπρόσωπος Δήμου Κων/νος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας κα Τζέλλου Χριστίνα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας κ. Ντόντης, ο συνεργάτης του δήμαρχου Ηγουμενίτσας Γιώργος Ντάνης,  ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Τζώρτζης κ.α.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Φωτογραφίες Γιώργος Ντάνης

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box