Θεσπρωτία: Με επιτυχία η γιορτή λαδιού στην Πέρδικα

Θεσπρωτία: Με επιτυχία η γιορτή λαδιού στην Πέρδικα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 12η γιορτή λαδιού στην Πέρδικα. Το τριήμερο των εκδηλώσεων στην Πέρδικα διοργάνωσαν οι: ΠΑΚΠΠΟ δήμου Ηγουμενίτσας, τοπική κοινότητα Πέρδικας και ο πολιτιστικός και επιμορφωτικός σύλλογος Πέρδικας. Στην εκδήλωση εκτός των άλλων ήταν οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο βουελευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο επιστημονικός συνεργάτης του δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιώργος Ντάνης κ.α.
Στην γιορτή συμμετείχαν και χορευτικά τμήματα της Πέρδικας.

Από όλους τους συμμετέχοντες, επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης του εξαιρετικού ελαιόλαδου της περιοχής, ώστε να κερδίσει τη θέση που του αρμόζει στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η ομάδα παραγωγών της περιοχής μπορεί να ενισχυθεί, μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, για τη δημιουργία σύγχρονου τυποποιητηρίου και την εξασφάλιση των απαραίτητων χρηματοδοτικών εργαλείων για την προβολή και την προώθηση του προϊόντος στις αγορές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εκδήλωση:

Βίντεο Βαγγέλης Χαλμαντζής

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box