Θεσπρωτία: Κάλαντα από την φιλαρμονική Φιλιατών

Θεσπρωτία: Κάλαντα από την φιλαρμονική Φιλιατών

Για ακόμα μια χρονιά η Φιλαρμονική Φιλιατών, έπαιξε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία μικρούς και μεγάλους…
Από νωρίς το πρωΐ, τα “φοβερά”παιδιά της Φιλαρμονικής μας, αψηφώντας το κρύο, έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και το προσωπικό του Δήμου Φιλιατών, ενω στη συνέχεια επισκέφτηκαν το 628 ΤΠ, όπου Αξιωματικοί, Οπλίτες και πολιτικό προσωπικό, επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στη μπάντα μας!!!
Στη συνέχεια σειρά είχε το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, και οι διάφορες κλινικές του, όπου προσωπικό, ασθενείς και συνοδοί άκουσαν τα κάλαντα με συγκίνηση.
Η μπάντα μας, επισκέφτηκε και το Β’ Δημοτικό Σχολείο Φιλιατών, και μαζί με τους μικρούς μαθητές του σχολείου έπαιξαν και τραγούδησαν τα κάλαντα.
Τέλος στις γειτονιές, τους δρόμους και στις πλατείες της πόλης μας, οι απλοί πολίτες, άκουσαν τα κάλαντα ευχόμενοι και αυτοί με τη σειρά τους, καλές γιορτές!!!
Η Φιλαρμονική Φιλιατών απέσπασε για ακόμη μια φορά, το θερμό χειροκρότημα του κόσμου… αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι εκτός από λαμπρό Συναυλιακό Σύνολο με σειρά επιτυχιών, είναι και σύνολο μουσικής παντός καιρού και συνθηκών…Ένα σχολείο που παρέχει πρωτίστως μουσική παιδεία, καλλιτεχνικό αίσθημα και που επικοινωνεί και εκφράζει τη μουσική ως ύψιστη καλλιτεχνική έκφραση, μέσω των δράσεων του…

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με τις δράσεις μας, τις μουσικές παραγωγές μας, την προσωπικότητα μας, το υψηλό μουσικό μας επίπεδο(όπως άλλωστε υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει στην πολη μας), γίναμε παράδειγμα προς μίμηση, σε άλλα μουσικά σύνολα της ευρύτερης περιοχής μας, αλλά και σε φορείς και οργανισμούς, να ανοίξουν τα φτερά τους!!!

Σας ευχαριστούμε!!!
Από ολόκληρη την οικογένειά της Φιλαρμονικής Φιλιατών, Καλά Χριστούγεννα-Χαρούμενο και Δημιουργικό το Νέο Έτος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις,
καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας
τις αναρτήσεις της ημέρας.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε
για την ενημέρωση σας!

Holler Box