Θεσπρωτία: Επίσκεψη Κουρουμπλή στον ΟΛΗΓ

Θεσπρωτία: Επίσκεψη Κουρουμπλή στον ΟΛΗΓ

Την Τρίτη 24/10/2017, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μια επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ηπείρου.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα έργα της Β΄ και Γ1 Φάσης του Λιμένα Ηγουμενίτσας καθώς και η πορεία των θεμάτων που τέθηκαν κατά την προηγούμενη επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας στις 06/04/2017. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης, ο Διοικητής της 3ης ΠΕΔΙΛΣ Ηπείρου και Ιονίων Νήσων κ. Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας κ. Αντώνης Μάζης.
Ακολούθησε ενημέρωση, από τον κ. Νταή, σε ότι αφορά κυρίως τα έργα Β΄ και Γ1 Φάσης και στη πορεία υλοποίησης αυτών με κύρια σημεία τη δρομολόγηση της άμεσης ολοκλήρωση των έργων της Β’ Φάσης και την ομαλή και αρκετά ικανοποιητική πρόοδο των έργων της Γ1 Φάσης.
Στα θέματα που αφορούν το Επιχειρηματικό Πάρκο (Εμπορευματικό Κέντρο) Ηγουμενίτσας, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και η πορεία του έργου. Όσον αφορά την αναβάθμιση των υπηρεσιών ασφαλούς διακίνησης επιβατών και οχημάτων, ολοκληρώνεται η εφαρμογή του πληροφοριακού συστήματος GAIA. Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ιδιαίτερα την σπουδαιότητα της ψηφιοποίησης των Λιμενικών Υπηρεσιών.
Τέλος, ο κ. Νταής ενημέρωσε για τις δράσεις στον τομέα της κρουαζιέρας και στις δράσεις αναβάθμισης των καταφυγίων σκαφών Συβότων – Πλαταριάς – Σαγιάδας σε τουριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box