Θεσπρωτία: Εκπαίδευση για Πιστοποιητικό Ικανότητας Εξουσιοδοτημένου Σπερματεγχύτη

Θεσπρωτία: Εκπαίδευση για Πιστοποιητικό Ικανότητας Εξουσιοδοτημένου Σπερματεγχύτη
Στα πλαίσια εφαρμογής κύκλου εκπαίδευσης για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ικανότητας Εξουσιοδοτημένου Σπερματεγχύτη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Παναγή Τσαλδάρη 18) και να καταθέσουν αίτηση, η οποία να συνοδεύεται από αντίγραφο του πτυχίου (πτυχιούχοι κτηνίατροι, πτυχιούχοι Γεωπόνοι Ζωικής Παραγωγής ή με κατεύθυνση τη Ζωική Παραγωγή, πτυχιούχοι ΑΤΕΙ Τεχνολόγων Γεωπονίας Ζωικής Παραγωγής) και ένα βιογραφικό σημείωμα.
Δικαίωμα συμμετοχής στην εκπαίδευση έχουν επίσης οι Σπερματεγχύτες απόφοιτοι των Σχολείων Τ.Σ. που λειτούργησαν στο Ι.Α. & Τ.Σ. Αθηνών ή Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Αναπαραγωγής του ΙΚΕΘ ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε. Θεσσαλονίκης καθώς και κτηνοτρόφοι με δικαίωμα άδειας εφαρμογής Τ.Σ. στα ζώα αποκλειστικά της εκτροφής τους.
Η εκπαίδευση για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Ικανότητας Εξουσιοδοτημένου Σπερματεγχύτη θα πραγματοποιηθεί από τον Ε.Λ.Γ.Ο.-ΔΗΜΗΤΡΑ (Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών)
Το κόστος για την συμμετοχή στα σχολεία εκπαίδευσης είναι 400 ευρώ συν Φ.Π.Α. για κάθε εκπαιδευόμενο.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box