Θεσπρωτία: Διενέργεια και κοινοποίηση ετήσιας απογραφής ζωικού κεφαλαίου εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων

Θεσπρωτία: Διενέργεια και κοινοποίηση ετήσιας απογραφής ζωικού κεφαλαίου εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων
Σύμφωνα με τον υπ.’αριθμ. 21/2004 Κανονισμό (ΕΚ) όλοι οι κάτοχοι αιγοπροβάτων υποχρεούνται να διενεργούν απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου κατά το διάστημα των μηνών Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου κάθε έτους και στην συνέχεια να κοινοποιούν την απογραφή εντός 30 ημερών από την διενέργειά της στο Τμήμα Κτηνιατρικής, η οποία δεν ξεπερνά την 15η Δεκεμβρίου.

Η κοινοποίηση της απογραφής του ζωικού κεφαλαίου της κάθε εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων είναι δυνατό να διενεργηθεί
α) είτε με την προσέλευση του κάθε κατόχου στο Τμήμα Κτηνιατρικής Θεσπρωτίας, και στα αγροτικά κτηνιατρεία Φιλιατών και Παραμυθιάς όπως συνέβαινε έως σήμερα,
β) είτε με την χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών, από τον κάτοχο των ζώων, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services.minagric.gr, όπου και είναι αναρτημένες λεπτομερείς οδηγίες.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν με την παρούσα, άμεσα όλοι οι κάτοχοι των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων της ΠΕ Θεσπρωτίας. 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box