Θεσπρωτία: Από Τρίτη η διανομή ροδάκινων – Δείτε τα σημεία

Θεσπρωτία: Από Τρίτη η διανομή ροδάκινων – Δείτε τα σημεία

Η Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, ενημερώνει τους πολίτες ότι την  ΤΡΙΤΗ στις 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2017, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1165 της Επιτροπής σχετικά με την θέσπιση προσωρινών έκτακτων μέτρων στήριξης για τους παραγωγούς ορισμένων φρούτων και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 2339/77269/14.07.2017  μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του επιχειρησιακού Προγράμματος TEBA/FEAD , υλοποιεί δράση ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ    δεκαπέντε (15) τόνων ροδάκινων μέσω των τριών Δήμων – Εταίρων της Π.Ε. Θεσπρωτίας και των φορέων με κοινωνική δράση.

   Δικαιούχοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, των Κοινωνικών Παντοπωλείων, του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ, πολύτεκνοι γονείς, γονείς τριών προστατευμένων τέκνων.

   Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα  και την απόφαση έγκρισης ΚΕΑ ή ΤΕΒΑ.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

1.ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Κοινωνικό Παντοπωλείο 28ης Οκτωβρίου  (πρώην Μαθητική Εστία)

2.ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ Κοινωνικό Παντοπωλείο, κτίριο ΚΕΓΕ

3.ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Κοινωνικό Παντοπωλείο,  ισόγειο παλιού Δημαρχείου Φιλιατών

4.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

5.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ημέρα και ώρα διανομής από τους Δήμους –Εταίρους και τους φορείς

  

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δ/νσης Δημ.Υγείας & Κοιν. Μέριμνας στο τηλ. 26653 60187 ή στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη 266530 60103

Αρέσει σε %d bloggers: