Θεσπρωτία: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιά σε στάβλο στο Καστρί

Θεσπρωτία: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιά σε στάβλο στο Καστρί

Σύμφωνα με ανάρτηση της προέδρου των κτηνοτρόφων (Μυρτώ Λύκα) ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιά σε έναν στάβλο στο Καστρί με αποτέλεσμα περίπου 100 ζώα να μείνουν χωρίς στέγη και τροφή και τον κτηνοτρόφο να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η Μυρτώ Λύκα κάνει έκκληση

μέσω της σελίδας της για να προσφερθεί βοήθεια στον άτυχο κτηνοτρόφο.
Η ανάρτηση λέει:

“Μόλις μου τηλεφώνησε κτηνοτρόφος από την περιοχή της Ηγουμενίτσας. Ανεμοστροβιλος διέλυσε το στάβλο του. 100 περίπου ζώα σήμερα μένουν χωρίς στέγη και τροφή. Ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν θα ενδιαφερθειτε αλλά αν υπάρχει έστω και ένας που νιώθει λίγο τον πόνο του παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου. Πάω να εκτιμήσω τη ζημιά και για σήμερα θα φροντίσω τη τροφή των ζώων. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει είτε με τσιγκους είτε με τροφές είτε είστε κτηνοτρόφοι είτε κάποιος εμπορας ζωοτροφών παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα. Σήμερα είναι αυτός αύριο θα είναι κάποιος από εμάς. Ας δείξουμε το ποσό άνθρωποι είμαστε και ας βοηθήσουμε. Ευχαριστώ”

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: