Θεσπρωτία: Έκτακτη ενίσχυση στους δήμους Σουλίου και Φιλιατών

Θεσπρωτία: Έκτακτη ενίσχυση στους δήμους Σουλίου και Φιλιατών
Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλετη, διατίθενται 261.300€ στο Δήμο Σουλίου και 240.900€ στο Δήμο Φιλιατών. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης σχολίασε την απόφαση αυτή ως εξής:

“Σημαντική ανακούφιση λοιπόν για τους 2 δήμους της ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, με ένα ποσό που μπορεί να διατεθεί όπως ο κάθε δήμος επιθυμεί προς όφελος των δημοτών και με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον.

Η ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η χρηματοδοτική στήριξη της, και η διαφανής λειτουργία της, είναι απαραίτητες τόσο για την ανάπτυξη τον τοπικών οικονομιών, όσο και την ισχυροποίηση της κοινωνική συνοχής.

Μπράβο στο Υπουργείο Εσωτερικών για τη μέριμνα του να διαθέσει την έκτακτη αυτή ενίσχυση στους Δήμους που το έχουν πραγματικά ανάγκη και που προέρχεται κατά το ήμισυ από τον λογαριασμό με τίτλο «Έσοδα άρθρου 9 Ν.2880/2001 – Τέλη Διαφήμισης» και κατά το υπόλοιπο μέρος από τον λογαριασμό με τίτλο «Φόρος ζύθου υπέρ Δήμων και Κοινοτήτων»”

.     

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box