Θεατρική παράσταση από τα ΚΔΑΠ δήμου Σουλίου

Θεατρική παράσταση από τα ΚΔΑΠ δήμου Σουλίου

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των ΚΔΑΠ Δήμου Σουλίου , οι μαθητές του τμήματος θεατρικής παιδείας και ο δάσαλός τους Γιάννης Δημάκας παρουσιάζουν την διασκευή του θεατρικού εργου του Γ. Ξανθούλη : ” Ο Μάγος με τα χρώματα” σε μουσική του Γ. Κατσαρού .
Η συνεργασία με το τμήμα παιδικής χορωδίας – μουσικής παιδείας με την δασκάλα του Federica Casellari αποφέρει καρπούς συνεργατικότητας , προσπάθειας για ένα ευφάνταστο αποτέλεσμα , πολυδιάτασης της δημιουργικότητας και χαράς της δημιουργίας στα παιδιά που συμμετέχουν .

Την χαρά αυτή θα μοιραστούν με τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει την παράσταση το θέατρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Καρκαμίσι στην Παραμυθιά , την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 , στις 8.30μμ .
Ο θεσμός των ΚΔΑΠ στον Δήμο Σουλίου , έχει καταφέρει να απασχολήσει δημιουργικά εκατοντάδες παιδιά ! Τα τμήματα που συμμετέχουν οι μικροί μαθητές αυξάνουν τις γνώσεις τους , δημιουργούν νέες δεξιότητες και καλύπτουν τον ελεύθερο χρόνο τους, με δραστηριότητες οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην ψυχολογική και γνωστική ανάπτυξή τους . Μέσα σε αυτό το πνεύμα παρουσιάζεται και η δουλειά των παιδιών που ανεβαίνοντας στην σκηνή επιθυμούν να δείξουν στον κόσμο το δημιούργημά τους . Η επικρότηση με ένα θερμό χειροκρότημα θα ζωγραφίσει το πιο όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπο και το γεγονός ότι αποτελούν μέρος μιας προσπάθειας που ολοκληρώθηκε μετά από πολύ κόπο θα δημιουργήσει στα παιδιά αίσθηση ικανοποίησης και χαρά δημιουργίας .

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box