ΘΕΑΤΟ και ΘΕΟΦΙΛ στο φεστιβάλ σάτιρας “Μώμος ο Πατρεύς”

ΘΕΑΤΟ και ΘΕΟΦΙΛ για άλλη μια φορά προκρίθηκαν και θα συμμετέχουν στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας που θα γίνει στην Πάτρα στις αρχές Φεβρουαρίου. Διαβάστε στην συνέχεια πως υποδέχθηκαν στις σελίδες τους στο facebook το χαρμόσυνο νέο:

Για μια ακόμη χρονιά η ΘΕΑΤΟ βρέθηκε ανάμεσα στις 10 ομάδες που κατάφεραν να περάσουν στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων “Μώμος Ο Πατρεύς”, που θα λάβει χώρα στην Πάτρα στις 7 & 8 Φεβρουαρίου. Η χαρά και η ανυπομονησία μας για αυτήν την γιορτή είναι μεγάλη!! Όχι μόνο γιατί διακριθήκαμε ανάμεσα σε πλήθος ομάδων, αλλά κυρίως γιατί θα έχουμε την ευκαιρία και την τύχη να γιορτάσουμε μέσα από το θέατρο, το ίδιο το θέατρο, παρέα με τα “αδέρφια” μας, τους ερασιτέχνες του κερατά από όλη την Ελλάδα!!!!!! Ραντεβού στην Πάτρα, λοιπόν!!!!!!!

Η Θεατρική Ομάδα Φιλιατών προκρίθηκε στο 12ο Φεστιβάλ Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς» που θα γίνει στην Πάτρα, στο Θέατρο «Πάνθεον» στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2020. Θίασοι απ’ όλη τη χώρα έστειλαν σατιρικά δεκάλεπτα, καταθέτοντας υποψηφιότητα για αυτό το Φεστιβάλ.
Η Επιτροπή επιλογής στελεχώθηκε από:
• Σ. Βλαχάκη – Θεατρολόγος ,εκπρόσωπος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας
• Χ. Κόκκοτα- Θεατρολόγος- Φιλόλογος, εκπρόσωπος της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών
• Μ. Ορφανού – Δημοσιογράφος μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. εκπρόσωπο του τοπικού Τύπου
• Εκπρόσωπος (9 μελών) του Ερασιτεχνικού Θεατρικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ».

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box