Θέματα πανελληνίων 2019: Θέματα και απαντήσεις Ιστορίας, Φυσικής και Προγραμματισμού

Πανελλήνιες 2019: Σήμερα 12 Ιουνίου οι μαθητές των Γενικών Λυκείων εξετάζονται στα θεματα Ιστορίας, τη Φυσικής και στην Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Τα Dikaiologitika News και τα φροντιστήρια «Μεθοδικό» σας παρουσιάζουν όλες τις απαντήσεις

Πανελλήνιες 2019 ΓΕΛ: Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ σήμερα, Τετάρτη 12/6, με την εξέταση μαθημάτων προσανατολισμού. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Δείτε εδώ τα θέματα πανελληνίων 2019 ιστορίας, φυσικής, ανάπτυξης εφαρμογών

Οι απαντήσεις από το φροντιστήριο «Μεθοδικό» 

Οι απαντήσεις της Ιστορίας ΕΔΩ

Οι απαντήσεις της Φυσικής ΕΔΩ

Οι απαντήσεις του Προγραμματισμού ΕΔΩ

Στις 10:00 πμ το υπουργείο Παιδείας θα αναρτήσει τα σημερινά θέματα παελληνίων 2019

Τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν και πάλι σε μαθήματα προσανατολισμού, στα Αρχαία και τα Μαθηματικά, με τα μεν θέματα των Αρχαίων να κρίνονται βατά, των δε Μαθηματικών αρκετά απαιτητικά.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίοι χθες, Τρίτη 11 Ιουνίου, εξετάστηκαν σε μαθήματα ειδικότητας, την Πέμπτη θα διαγωνιστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο.

Δείτε όλες τις ειδήσεις για τις πανελλήνιες 2019

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: