Η Super League σε αγώνα στήριξης παιδιών που νοσούν από καρκίνο

Το Ποδόσφαιρο,όπως και όλα τα αθλήματα, πρέπει να είναι στην «πρώτη γραμμή» κάθε κοινωνικής δράσης…Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δράσεις που βοηθούν στην αντιμετώπιση του ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ!
Κάντε ένα τηλεφώνημα – όπως θα δείτε παρακάτω – ενισχύοντας έτσι οικονομικά  το έργο των συλλόγων «ΦΛΟΓΑ», «ΛΑΜΨΗ» & « ΠΙΣΤΗ» ,που είναι η σωστή ενημέρωση  προκειμένου αφενός να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και αφετέρου να ενισχυθούν από όλους εμάς  έτσι ώστε να επιτευχθεί καλύτερη προσφορά των υπηρεσιών προς τα παιδιά και τους γονείς τους.

Η Super League αφιερώνει την 24η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League , 15-17/02/2020, στον αγώνα στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και συμβάλλει προωθώντας το κεντρικό μήνυμα :«Ο Καρκίνος της Παιδικής Ηλικίας μπορεί να ιαθεί».

Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο που  πρέπει να τηλεφωνήσετε για την αυτόματη οικονομική ενίσχυση:

https://www.slgr.gr/el/article/h-super-league-aphieronei-ten-24e-agonistike-sten-ekstrateia-sterixes-ton-paidion-pou-nosoun-apo-karkino/?fbclid=IwAR2-bOCh9ElCXIeug2MROrgaMwEXBPL48Zi1KKUMEDWj1k4askTURObg3w0
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: