Η συμμετοχή του δήμου Πάργας στην 18η Πανηπειρωτική Έκθεση

Η συμμετοχή του δήμου Πάργας στην 18η Πανηπειρωτική Έκθεση
Ο Δήμος Πάργας συμμετείχε για πρώτη φορά, με ανεξάρτητο εκθεσιακό περίπτερο, στην 18η Πανηπειρωτική Έκθεση και στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου στα Ιωάννινα από 10 έως 14 Μαΐου 2017.
Η Έκθεση έδωσε μεγάλη έμφαση στον κλάδο του τουρισμού μέσα από την προβολή των τουριστικών υποδομών, των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και των ιδιαίτερων στοιχείων κάθε Δήμου.

Η συμμετοχή του Δήμου Πάργας οργανώθηκε με τη συνεργασία παραγωγών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και τοπικών Συλλόγων και αποτέλεσε, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας του περιπτέρου, ένα σημαντικό βήμα προβολής και εξωστρέφειας.
Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας δήλωσε ότι: «Σαν Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών για την προβολή των τοπικών δραστηριοτήτων και των τοπικών μας προϊόντων. Η στήριξη των ντόπιων παραγωγών και των επαγγελματιών του τουρισμού αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε συνεχώς σχετικές πρωτοβουλίες».

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box