Η Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση για την θυσία στο Ζάλογγο

Η αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση βρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση στο μνημείο του Ζαλόγγου. Ακολουθεί απόσπασμα από τον χαιρετισμό της:

ΙΕΡΌΣ ΒΡΆΧΟΣ ΖΑΛΟΓΓΟΥ….Σήμερα που κάποιοι επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία, την αξιοπρέπεια και την ιστορία μας οι Σουλιωτισσες και οι Σουλιώτες υποδεικνύουν λύσεις. Τα ηρωικά τους κατορθώματα και η θυσία τους υπέρ βωμών και εστιών διδάσκουν με καταλυτικό τρόπο ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο που επιβουλεύεται και απειλεί τη φυσική και ηθική μας ακεραιότητα η την πατρίδα και τα ιδανικά μας. Ζητούν να τους μιμηθούμε ,να μη σκύβουμε το κεφάλι, να αγωνιζόμαστε για μια ζωή πραγματικά αξιοπρεπή και ανθρώπινη. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι τότε μόνο οι νεκροί πεθαίνουν όταν τους λησμονάμε (απόσπασμα από το χαιρετισμό στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της θυσίας των Σουλιωτισσων Στο Ζάλογγο!!!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box