Η σερβιτόρα έριξε τη σάλτσα πάνω στην πεθερά – Η νύφη την ευχαρίστησε και της έδωσε φιλοδώρημα!

Ενα περιστατικό από την εμπειρία της ως σερβιτόρα μοιράστηκε μία κοπέλα με τους ακόλουθούς της στο Tik Tok

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα αναφέρει στο βίντεο πως σέρβιρε στη δεξίωση ενός γάμου και κατά λάθος έριξε κόκκινη σάλτσα πάνω στο φόρεμα της πεθεράς της νύφης!

Η νεαρή εργαζόμενη, εξηγεί πως έβαλε τα κλάματα λέγοντας πως τους κατέστρεψε την πιο όμορφη μέρα.«Ήταν ο μόνος γάμος που σέρβιρα ποτέ και από λάθος έχυσα μια ολόκληρη σαλτσιέρα πάνω στα πόδια της πεθεράς της νύφης» λέει η νεαρή γυναίκα. «Η σάλτσα ήταν καυτή κι έπεσε παντού. Ευτυχώς δεν την έκαψα. Όμως έπρεπε να πάει ν’ αλλάξει κι έτσι οδήγησε μέχρι το σπίτι και γύρισε» θυμάται η σερβιτόρα.

Η συνέχεια όμως ήταν μάλλον… ανέλπιστη για τη νεαρή σερβιτόρα. Την πλησίασε η νύφη, της έσφιξε το χέρι και την ευχαρίστησε. «Δεν έπρεπε η πεθερά μου να φοράει λευκά στον γάμο μου» είπε η νύφη και έδωσε στη σερβιτόρα φιλοδώρημα ακόμα 55 λίρες! «Ακόμη και σήμερα που τη βλέπω στην πόλη, με χαιρετάει» λέει η Κλόη.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο ποστ με την ιστορία της Κλόη, κέρδισε 391 χιλιάδες likes.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box