Η Ρεγγίνα Δηλαβέρη ενημέρωσε τον Αλέξανδρο Καχριμάνη για θέματα του ΟΛΗΓ

H Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΛΗΓ Α.Ε. κ. Ρεγγίνα Δηλαβέρη, επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον οποίο και ενημέρωσε για ζητήματα που αφορούν τον Λιμένα Ηγουμενίτσας και τις πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.  

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο έργο του Ο.Λ.ΗΓ. και υπογράμμισε την αναγκαιότητα να προωθηθούν οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί ενόψει της θερινής σεζόν, ώστε με την λήξη του συναγερμού για την πανδημία του κορωνοϊού να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός που υπάρχει προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. 

Συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία για όσα ζητήματα ανακύπτουν, με τον Περιφερειάρχη να ενημερώνει την κυρία Πρόεδρο του Δ.Σ. ότι για περιπτώσεις που εκφράζονται διαφορετικές προσεγγίσεις από τοπικούς φορείς, είναι πρόθυμος να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη για ανταλλαγή απόψεων και λήψη αποφάσεων. 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box