Η Πρέβεζα ενώνει τις δυνάμεις της και συμμετέχει δυναμικά στην δράση lets do it greece

Η Πρέβεζα ενώνει τις δυνάμεις της και συμμετέχει δυναμικά στην δράση lets do it greece
Tις δυνάμεις τους ενώνουν δεκάδες σύλλογοι και φορείς της Πρέβεζας οι οποίοι την Κυριακή 29 Απριλίου συμμετέχουν στην δράση lets do it greece και καθαρίζουν εθελοντικά παραλίες, δημόσιους χώρους, δημοτικές εκτάσεις, πλατείες κλπ.
Δράσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων

από συλλόγους και φορείς στο Ψαθάκι, στο Πυροβολικό, στο Ιστορικό Κέντρο, στο Κολυμβητήριο, στο Βοτανικό κήπο, στον εξωτερικό τοίχο της Αρχαίας Νικόπολης και σε πολλά ακόμη σημεία του Δήμου(Λούρο, Μιχαλίτσι, Ν.Σαμψούντα, Κανάλι κλπ) ενώ οπως κάθε χρόνο η ΛΕΚ Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει υποθαλάσσιο καθαρισμό του λιμανιού .
Ο Δήμος Πρέβεζας θα συνδράμει την προσπάθεια με την προσφορά ειδών καθαρισμού , γάντια, σακκούλες κλπ ενώ τα μηχανήματα και το προσωπικό του τμήματος καθαριότητας του Δήμου θα βρίσκονται εκεί για να απομακρύνουν τα απορρίμματα που θα συγκεντρωθούν.
Αρωγός επίσης στην προσπάθεια είναι ο επιχειρηματίας ο κ.Σπύρος Ζηκίδης ο οποίος θα προσφέρει μηχανήματα και πετρέλαιο κίνησης για τον καθαρισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box