Η πιο παράξενη πτώση: Πέφτει από το σχοινί όπου είχε κρεμαστεί και μοιάζει να χτυπάει σε ένα αόρατο τοίχο στον αέρα (Video)

Πρόκειται σίγουρα για την πιο παράξενη πτώση που έχετε δει ποτέ και η οποία οφείλεται σε μια οφθαλμαπάτη. Δυο γυναίκες ετοιμαζόντουσαν να πηδήξουν από ένα ψηλό δέντρο μέσα στο ποτάμι. Κρατούσαν ένα σχοινί με το οποίο πριν πέσουν θα έκαναν μια κούνια στον αέρα.
Η πρώτη γυναίκα πηδάει με το σχοινί στα χέρια αλλά όταν το αφήνει στην καμπύλη του σχοινιού, και πέφτει μοιάζει να χτυπάει σε ένα αόρατο τοίχο. Το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει viral. 
Τι πραγματικά είχε συμβεί; Φυσικά και δεν υπάρχει κανένας αόρατος τοίχος. Απλά όταν η γυναίκα επιλέγει να αφήσει το σχοινί, όταν εκείνο βρίσκεται στη μέγιστη καμπύλη του, το κάνει διστακτικά με αποτέλεσμα το σώμα της να συνεχίσει την αρχική του πορεία και να μοιάζει ότι κάπου χτυπάει. 
 

topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: