Η Μαρία Στόλη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε

Αναχώρησε νωρίς το πρωί η Εθνική ομάδα για το Porec της Κροατίας για να μετάσχει στο 56ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε από τις 19/5/21 έως τις 23/5/21

.Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από συνολικά 14 αθλητές/τριες και θα έχει συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες ανδρών, στις περισσότερες των γυναικών, καθώς και στα ομαδικά. Στην αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες Γεωργία Ξένου, Αλεξάνδρα Παππά, Μαρία Στόλη, Βίκυ Πανετσίδου, Έλενα Χατζηλιάδου, Κέλυ Κυδωνάκη και οι αθλητές Παναγιώτης Καψάλης, Στέφανος Ξένος, Διονύσης Ξένος, Κλέαρχος Λίτος, Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης, Γιώργος Τζάνος, Θανάσης Νικόπουλος και Θανάσης Κουκουριτάκης.

Την αποστολή συνοδεύουν : ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Παπαδόπουλος με την ιδιότητα του Γενικού Αρχηγού, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γιάννης Κανέλλης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Δημήτρης Τριανταφύλλης και ο Μάξιμος Χατζηλιάδης ως βοηθοί προπονητές, ο διεθνής διαιτητής Παναγιώτης Γκορέζης και ο φυσικοθεραπευτής Ηλίας Μουταφτσής.

Ελοκ karate

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box