Η θεατρική ομάδα Πέρδικας “ΑΤΑΛΑΝΤΑΝΣ” παρουσίασε την κωμωδία “ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ”

Η θεατρική ομάδα Πέρδικας “ΑΤΑΛΑΝΤΑΝΣ” παρουσίασε την κωμωδία “ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ”
Η θεατρική ομάδα Πέρδικας “ΑΤΑΛΑΝΤΑΝΣ” παρουσίασε την κωμωδία “ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ” την Παρασκευή 13 Απριλίου και Κυριακή 15 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Πέρδικας.
Η παράσταση, που φέρει

τις υπογραφές του συγγραφικoύ διδύμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, είναι μια επίκαιρη σπαρταριστή κωμωδία με πολιτικές διαστάσεις. Είναι η ιστορία μιας παρέας Νεοελλήνων που για να αποσπάσουν μια γενναία επιχορήγηση από την Ευρώπη, συμμαχούν χρησιμοποιώντας το ψέμα, την πονηριά και την απάτη. Μια κληρονομιά από μια ανύπαρκτη θεία, ένα διατηρητέο διώροφο στα Λαδάδικα, άνθρωποι διαφορετικής κοινωνικής στάθμης κι άσχετοι μεταξύ τους που τους ενώνει το κοινό συμφέρον είναι η αρχή. Η ψεύτικη εικόνα που θέλουν να παρουσιάσουν κι ο φόβος να καλύψουν τις παρανομίες τους μπροστά στον ξένο έλεγχο είναι η συνέχεια. Το τέλος, σας περιμένουμε να το ζήσουμε μαζί όπως πάντα.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χρύσα Ντάγκα, Θανάσης Βενέτης
Έπαιξαν:
Φίλιππος Βούλγαρης
Έλλη Παπαπάσχου,
Δάφνη Φράγκου
Βαγγέλης Μώκος
Λίτσα Παπαζώη
Μιχάλης Κοντός
Αριστέα Κουλούρη
Θανάσης Βενέτης
Αντώνης Βούλγαρης
Ραχήλ Μαρκιανίδου

ΣΚΗΝΙΚΑ: Ρέα Κόχυλα
ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ : Ρέα Κόχυλα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box