Η Εθνική Πόλο δίνει το μισό της πριμ στους πυρόπληκτους

Μεγαλείο ψυχής από τους παίκτες της Εθνικής Πόλο που πριν λίγες ώρες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα τους μοιράσει πριμ ύψους 200.000 ευρώ, οι ίδιοι με δήλωση του αρχηγού τους, Γιάννη Φουντούλη, δήλωσαν την πρόθεσή τους να διαθέσουν τα μισά στους πυρόπληκτους.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» τόνισε ο Γιάννης Φουντούλης.

πηγη dikaiologitika.gr

Σημείωση periodikostep.gr: Εύγε! Τις τελευταίες μέρες είχαμε από τον αθλητές πολλά μετάλλια ήθους και ανθρωπιάς. Υπάρχει ελπίδα.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box