Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου και Μουσείου Bvlgari κα Monica Brannetti στην Παραμυθιά

Στην Παραμυθιά βρέθηκε η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου και Μουσείου Bvlgari κα Monica Brannetti η οποία επισκέφθηκε και το πρώην σχολείο Βούλγαρη για να ενημερωθεί για τις εργασίες. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Σουλίου Θανάση Ντάνη, ο οποίος, μετά την συνάντηση έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή, να υποδεχτούμε χθες στο Δήμο μας τη Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου και Μουσείου Bvlgari κα Monica Brannetti.
Στα πλαίσια ιδιωτικής της επίσκεψης, η κ. Brannetti ζήτησε να ενημερωθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, αλλά και την ομάδα που υλοποιεί τη μελέτη και κατασκευή του μουσειακού χώρου, για την εξέλιξη των εργασιών στο πρώην σχολείο Βούλγαρη.
Η κ. Brannetti, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη θεματική ενότητα που είναι αφιερωμένη στην ιστορική διαδρομή του Σωτηρίου Βούλγαρη και την εξέλιξη του οίκου Bvlgari.
Σε προσωπική συνομιλία μαζί της, της επισήμανα τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου έργου για το Δήμο Σουλίου και τη διαβεβαίωσα ότι ο στόχος, είναι αυτό να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
Από την πλευρά της, η κ. Brannetti επισφράγισε για άλλη μια φορά τη διάθεση του οίκου και της οικογένειας Boulgari για συνεργασία με το Δήμο σε όλες τις φάσεις υλοποίησης. Την ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε σε νέα συνάντηση σύντομα.