Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η ΔΑΣ κέρδισε τις εκλογές στους ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζομένους των Δήμων του νομού Θεσπρωτίας που με την ψήφο τους στις εκλογές στις 19/12/2023 έδωσαν στην ΔΑΣ την καθαρή πλειοψηφία. 

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που δεν έσκυψαν το κεφάλι στις πιέσεις  που δεχτήκαν ,  που δε φοβήθηκαν, που ύψωσαν το ανάστημα τους και κράτησαν στα χέρια τους το σωματείο για άλλη μια φορά ζωντανό, που αντέδρασαν και αντιδρούν στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται.

Οι δυνάμεις της ΔΑΣ που μπήκαν σε αυτή τη μάχη, είχαν ειλικρινή στάση απέναντι στους συναδέλφους κρατώντας τους ενήμερους. Ανέδειξαν με τη συνεπή στάση που πρέπει να κρατάει ένας συνδικαλιστής στην κατεύθυνση της ανάδειξης και δημοσιοποίησης των αντιδραστικών αποφάσεων, και γενικότερα της πολιτικής που χαράσσουν κάθε φορά το κράτος και οι κυβερνήσεις σε μια κατεύθυνση αντιδραστική, που δεν υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Δηλώνουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, μέσα και έξω από το ΔΣ, την προσπάθεια για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων τους, ότι θα δώσουμε τη μάχη ανυποχώρητα, αδιάλλακτα για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων, σε σύγκρουση με όλους εκείνους που θέλησαν και θέλουν να οδηγήσουν το Σωματείο μας στην αδράνεια.

Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας δώσατε και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος για τα δικαιώματά μας.